Discografia » Laboratorium

Informació del disc

Laboratorium s’ha enregistrat entre els Estudis Music Lan i els itinerants Paracetamol Studios durant l’octubre i el novembre del 2011. Ha estat  mesclat i produït per Jaume Pla (Mazoni) i masteritzat per Jordi Mora. Totes les cançons amb música i lletra original de Sanjays. “Grow Somber” és una dramàtica coproducció de Macrobukkake i Sanjays des de Boqueria Studios.

Col·laboren: Xarim Aresté a la guitarra solista de “Atomic Panties”, la classe de 4t de l’Escola El Rodonell de Corçà a les veus angelicals de “Champagne Club Sister” i Jaume Pla,  d’alguna manera o altra, omnipresent a totes les cançons.

Disseny gràfic: Ramon Ponsatí

Fotografia: Noemí Elías

Gràcies a en Jaume Pla, a en Jordi Mora, a en Joan Trayter, a en Miquel Matas, a en David Cabello, a en Jordi Bosch, a en Xarim Aresté, a en Jordi Brugués, a en José Luis Molero, a la Claudia Martín, a l’Artur Tort, a en Zoel Codolà, a en Jordi Hidalgo, a l’àvia Neus, als germans Bou, als germans Llos, a les famílies, a Bankrobber, a la classe de 4t del CEIP El Rodonell, a Ratatech, a Jean Club Gol d’Art, a Music Lan, a Macrobukkake i a tota la fauna.

Dedicat a tots els inconscients que en algun moment han pres caramels empírics indeguts.