Notícies

Sanjays a la plaça del Castell amb convidats especials

Sanjays @ Pl. del Castell

Comença a ser una tradició que els principals grups bisbalencs presentin disc a la plaça del Castell per la festa major. Primer va ser Sanjosex, després Mazoni, l’any passat The Gramophone Allstars i enguany és el torn de Sanjays, que aquesta vegada vindran acompanyats d’uns quants músics amics que no es volen perdre aquest concert especial. El grup bisbalenc presenta en societat el seu segon disc, “Laboratorium”, produït per Jaume Pla (Mazoni), un veritable pas endavant en l’evolució del grup que els ha permès tocar repetidament al Razzmatazz barceloní i fins i tot viatjar a Itàlia. Tot plegat basat en un directe magnètic carregat de hits, amb tres veus que s’entrallacen descaradament i converteixen qualsevol concert en una veritable festa. Una festa major.

Sanjays són Oscar Martorell (veu, guitarra, Ratatech), Demmy Josey Sober (veu), Adrià Cortadellas (guitarra i veu), Natán Arbó (baix), Pau Giralt (piano i sintes), Nil Bribián (percussió) i en aquesta ocasió Aleix Bou, que aquest estiu substitueix Adrià Vergés a la bateria.

Sanjays a la plaça del Castell
13 d’agost, la Bisbal d’Empordà (22h)

Entrada anticipada: 6 euros
Entrada a taquilla: 8 euros

Anticipades a El Mundial, la Siglantana, les Voltes, Can Cortadellas i Ca la Inès.

*I el dia del concert podeu comprar l’entrada del concert + Sopar al Restaurant La Cantonada, per una oferta especial de 18€, amb un menú inspirat en el ‘Laboratorium’ dels Sanjays.

Publicat el dilluns 5 agost 2013, 09:53 h

No hi ha comentaris

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari