Notícies

Sanjays ja treballa en un nou disc pel 2014

Sanjays prepara nou disc pel 2014

Després de més d’una cinquantena de concerts de presentació de Laboratorium (Bankrobber, 2012), els Sanjays donen per tancat el període d’actuacions i ja es troben tancats al local d’assaig treballant en noves cançons. Aquest darrer disc, publicat l’abril del 2012, ha significat un veritable pas endavant en l’evolució del grup, que els ha permès tocar repetidament al Razzmatazz barceloní i fins i tot viatjar a Itàlia.

En nom del grup volem agrair a tots els qui ens heu fet costat assistint als concerts, comprant el disc o, en definitiva, donant suport de qualsevol manera. El nou disc està previst per l’any que ve i, ara per ara, en podem avançar ben poca cosa més. Estigueu atents. I gràcies a tots per ser-hi!

Publicat el dilluns 14 octubre 2013, 16:38 h

No hi ha comentaris

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari