Notícies

Darrers concerts del ‘Laboratorium’

1939487_814458855234906_387161763_n

Abril de concerts de Sanjays

Dijous, 3 d’abril @ Guitar Festival BCN – Sala Luz de Gas (Barcelona)
Divendres, 11 d’abril @ Sala Pasternak (Vic)
Diumenge, 20 d’abril @ L’Alternativa (La Bisbal d’Empordà)

Ja han passat dos anys des de la publicació del ‘Laboratorium‘ (Bankrobber, 2012) i Sanjays ja es troba submergit en l’elaboració del seu nou treball que ha de veure la llum al darrer quatrimestre d’aquest any. És per això que arriba el moment de disparar els darrers cartutxos i celebrar les darreres dates del laboratori dels Sanjays. En aquests darrers concerts, el grup repassarà el seu darrer treball i avançarà algunes noves cançons.

Entrades amb descompte i amb CD Bankrobber de regal
Si voleu entrades amb descompte pel concert del 3/04 a la Sala Luz de Gas de Barcelona, on el grup actuarà en un Showcase de Bankrobber dins la programació del Festival de Guitarra, podeu aconseguir-les a aquest enllaç. Llavors heu de seleccionar l’opció que indiqui que disposeu d’un codi promocional. El codi és: BANKROBBER. Llavors cal validar clicant el quadrat – zona general. Animeu-vos-hi! També hi actuarà Macho i Macrobukkake. A més a més, amb l’entrada, hi haurà un CD recopilatori de Bankrobber de regal.

Publicat el dimarts 11 març 2014, 10:34 h

No hi ha comentaris

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari