Notícies

Sanjays ultima l’enregistrament del nou àlbum

SANJJJ

Ja han passat dos anys des de la publicació del Laboratorium (Bankrobber, 2012) i Sanjays continua submergit en l’elaboració del seu nou treball que ha de veure la llum al darrer quatrimestre d’aquest any. Si la banda ja va fer enregistrar tres cançons de l’àlbum als estudis Music Lan d’Avinyonet de Puigventós a finals del 2013, la resta del futur àlbum s’ha enregistrat entre Salt i La Bisbal.

Així, la darrera part va començar als estudis SoundClub Studio del tècnic Lluís Costa, on la banda va enregistrar la bateria i el baix de les cançons, amb la col·laboració del músic bisbalenc Aleix Bou. La resta de l’àlbum s’ha fet a Paracetamol Studios, ara afincats a Can Bou de La Bisbal d’Empordà. Tot l’enregistrament del nou disc (primera i segona part) compta, una vegada més, amb la producció de Jaume Pla (Mazoni). Esperem que l’àlbum sigui una realitat en els pròxims mesos.

Per acabar d’adobar el Laboratorium dels Sanjays, aquest estiu, el grup té previst actuar al Festival de Poesia i + de Sant Andreu de Llavaneres (06/07), a Barraques de Palafrugell (19/07), a la Festa Major de Parlavà (2/08), a la Fira Alternativa de Sant Pol de Mar (16/08), a la Festa Major de Monells (23/08) i a la Festa Major de Sant Vicenç de Torelló (06/09).

Publicat el divendres 1 agost 2014, 14:17 h

No hi ha comentaris

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari