Notícies

Sanjays presenta el nou disc a Mallorca, dins el Festival Rock’n’rostoll

21è rocknrostoll

El Food and Milk for our Babies segueix essent presentat arreu del territori i aquest dissabte 29 d’agost arriba a Mallorca. Serà la primera vegada que Sanjays trepitja les Illes Balears i la cita promet deixar empremta: serà al Festival Rock’n’Rostoll. L’emblemàtic festival mallorquí celebra aquest any, ni més ni menys que la seva 21a edició. Al llarg d’aquests darrers anys el festival, amb ubicació al municipi de Maria de la Salut, ha anat incrementant el nombre d’assistents fins a esdevenir un referent ineludible de l’estiu a l’illa.

El ja llegendari Rock’n’rostoll se celebra al bell mig d’un camp rural, tal com el seu nom indica. Segueix mantenint el format de dos escenaris: un d’electrònic dins un antic safareig i un de rock. És en aquest darrer on Sanjays compartirà cartell amb grups com Monotip, Shenobi, The Prussians, Los Bélmez o Siberian Escape. L’actuació de Sanjays tindrà lloc a partir de la 1h de la nit.

Publicat el dimecres 26 agost 2015, 09:33 h

No hi ha comentaris

No hi ha cap comentari.

Deixa un comentari